Op zoek naar een notariskantoor in Amstelveen?

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam, maar werkzaam in de gehele omgeving. Voor een notariskantoor in Amstelveen of omgeving Amstelveen bent u bij ons dus aan het juiste adres. Uw notariskantoor zorgt er niet alleen voor dat alles netjes en volgens de regels voor u op papier komt. Wij nemen ook de tijd om uit te leggen wat we voor u doen en om al uw vragen te beantwoorden. Een persoonlijke en klantvriendelijke benadering staat bij ons centraal.

Ons notariskantoor heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in Amstelveen en omstreken en kan u van dienst zijn bij verschillende zaken. Zo kunnen wij u helpen als u op het punt staat te gaan samenwonen. Wij adviseren u hierbij over de mogelijkheden tot een samenlevingscontract. Bij een huwelijk is het belangrijk om huwelijkse voorwaarden op te stellen, dit kan een hoop rompslomp voorkomen bij het failliet gaan van een eenmanszaak of een eventuele echtscheiding. U kunt tevens in samenwerking met ons notariskantoor een testament in Amstelveen opmaken.

Een notariskantoor voor rechtspersonen

Ook voor het starten van een rechtsvorm in Amstelveen kunt u terecht bij ons notariskantoor. Bij een rechtsvorm, stichting of vereniging dient de oprichting bij notariële akte te worden vastgelegd. Neem contact op met het ons voor advies over het oprichten van een rechtsvorm en het verstrekken van notariële akten. Voor een notaris in Amstelveen zit u goed bij ons.