Testament in Amstelveen

U denkt er liever niet aan, maar eens zal het moment daar zijn dat u komt te overlijden. Uiteraard wilt u voor die tijd alles goed geregeld hebben. Daarom is het van groot belang om een testament op te stellen. In een testament kunt u, binnen de grenzen van de wet, laten vastleggen wat er na uw overlijden met uw vermogen gebeurt. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld laten vastleggen wie voogdij over de kinderen krijgt. Als u een notaris in Amstelveen of in de omgeving van Amstelveen zoekt, staan wij voor u klaar. Wij helpen u graag bij het opstellen van uw testament.

Tevens is het van belang om een reeds opgesteld testament up-to-date te houden. Niet alleen veranderingen in uw eigen wensen, maar ook wijzigingen op wettelijk en fiscaal gebied kunnen ervoor zorgen dat uw testament niet meer voldoet aan uw situatie. Wij adviseren u hier graag over.

Samen het testament opstellen

U kunt de afwikkeling sneller laten verlopen door zelf de volgende zaken al verzameld te hebben voor u de notaris bezoekt:

• gegevens van de erfgenamen;
• een kopie van het laatste testament;
• trouwboekje van de overledene of de te overlijden persoon;
• legitimatiebewijs.

Wij begrijpen dat het opstellen van een testament geen eenvoudige opgave is en proberen u dan ook zo zorgvuldig mogelijk te ondersteunen bij het opstellen van een testament in Amstelveen en omgeving.