Samenlevingscontract in Amstelveen

Als u van plan bent te gaan samenwonen in Amstelveen of de omgeving van Amstelveen is het verstandig u door de notaris te laten voorlichten over de mogelijkheden en de voordelen van het opstellen van een samenlevingscontract. Om samen te wonen is een contract niet verplicht, maar het kan bijvoorbeeld vanwege erfrechtelijke kwesties toch verstandig zijn om een dergelijk samenlevingscontract op te stellen. Zaken die verder geregeld worden in een samenlevingscontract zijn onder andere; de huishoudelijke kostenverdeling en de verdeling van de boedel en het vermogen wanneer u onverhoopt uit elkaar gaat. Maar ook bijvoorbeeld de aanwijzing van de partner voor het partnerpensioen.

Voor een notaris in Amstelveen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij bekijken uw situatie en geven u daarover een gedegen advies. Uiteraard kunnen wij het samenlevingscontract voor u uitwerken en laten vastleggen.

Samenlevingscontract en huwelijkse voorwaarden

Naast het opstellen van een samenlevingscontract in Amstelveen kan uw notaris u helpen bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden. Het is van belang de deze voorwaarden op te stellen voor u trouwt. Ook achteraf kunt u dit regelen, maar dat brengt veel extra rompslomp met zich mee. Kortom, voor het opstellen en registreren van een samenlevingscontract in Amstelveen of de omgeving van Amstelveen huwelijkse voorwaarden bent u bij ons aan het juiste adres.